Csaba's Quotes

Rólunk mondták 452

„Mahastival mindig élmény együtt dolgozni, olyan hölgyeknek ajánlom óráit akik fejlődni vágynak és szeretik a változatos táncokat, mozgást.

Mahasti nagyon jó abban, hogy motiváljon és írányt mutasson, segít a női oldal fejlesztésében, az önelfogadásban. Azért fordultam Mahastihoz, mert pozítív hangulata mindig inspirálóan hat rám. Molett testalkatú vagyok, órái segítenek formálni a testem. Kortól függően ajánlom az óráit. Rövid idő alatt látható eredményt értünk el. Inspiráló és hatékony vele a közös munka.

 

Az évek alatt folyamatosan megújul, képzi magát. Számos hazai és nemzetközi versenyen ért el eredényeket Önállóan és tanítványaival. Több internetes portálon olvastam ról, követem saját weboldalát.

Közösségi oldalán is számos értékes gondolatott oszt meg.

 

Mahasti két legnagyobb erőssége: folyamatosan képes megújjulni, pozitív légkört teremt óráin.

Először nehéz volt elhinnem, hogy a sellő torna mozdulatai segitenek a hasízmok fejlesztésében, azonban nem csak a gyakorlatokat tanultam meg, hanem anatómiai ismereteim is bővültek a kapott szakirodalom és a szemléltető órák által. A rendszeres testmozgás nem volt az életem része korábban.

 

Molnár Mária

Category: 

Rólunk mondták 451

„Mahastival együtt dolgozni mindig jókedvvel tölt el, szórakoztató és mindamellett, hogy sikerül kikapcsolódni, még fejlődöm is.

Elsősorban azoknak ajánlom Mahastit, akik számára fontos, hogy változatos, jó hangulatú mozgásban legyen részük és szeretnék jobban megismerni a testüket és önmagukat. Eredetileg azért fordultam Mahastihoz, mert a hastánc workshopok alkalmával megismerhettem és sok hasznos tudással, részletekig menően elmagyarázva szuper koreográfiákat tanulhattam meg. Igy a sellőtornára is azért jelentkeztem, mert kiváncsi voltam, hogy a hasizmomból mit lehet kihozni, mi a szakmai véleménye és hová tudok még fejlődni, hogy elégedett legyek a hasizmommal és a testemmel is.

Megtanultam Mahastitól, hogy épül fel a hasizom, milyen gyakorlatok hasznosak a szülés előtt és után, hogyan készíthetem fel a testem. Először nehéz volt elhinnem, hogy lehet a hasizom edzés szórakoztató is annyi év kondi, aerobic edzés és eredménytelen diéták után, viszont Mahasti rámutatott arra hogy nem kell erőn felül szétszakadni egy edzés során, mert ennél sokkal fontosabb a helyes kivitelezés és az, hogy jól érezzük magunkat.

Azt tanultam még meg magamról, hogy nincs szetnyilt hasizmom, tudok nehezebb gyakorlatokat is végezni és jobban ráéreztem a testem különböző izmaira.

 

Szuper, hogy Mahasti segítségével rendszeresen be tudom iktatni a mozgást a hétköznapokba és nem esik nehezemre a mozgás. Hálás vagyok neki, hogy mindig sok hasznos tanáccsal, elmélettel is segít, hogy jobban megértsem az ok-okozati összefüggéseket, ami számomra fontos. Mindamellett támogató közegben lehetek, ahol önmagam lehetek anélkül, hogy bárki hajtana vagy elítélne.

A tánc workshopok mellett örülök, hogy megismerhettem azt, hogy a hasizom torna is lehet izgalmas, kihívásokkal teli, de mégsem megerőltető, így a jövőben is mindenképp szeretném folytatni és alkalmazni a tanultakat.

 

Kiss Bianka

Category: 

Rólunk mondták 450

Arc workshopról:

 

"Csodásan éreztem magam a worshopon; én ennyit nagyon régóta nem nevettem és olyan jó volt ennyi táncos társ és nő pozitív energiáját élvezni. Ezentúl a mozdulataimhoz még hozzáteszem magamban azokat a mondatokat, amiket tőled hallhattunk. Köszönök mindent! Szeretettel ölellek, Gréti!"

Ádám Gréta

Category: 
Feliratkozás RSS - Favorite Quotes of Csaba csatornájára