Marcsi's Quotes

Rólunk mondták 449

Hastáncoktatói Mentorprogram, Jazz oriental és táncszínház, oktató: Rembeczki Eszter

„Sziasztok! Szerintem elképesztően jó volt a hétvége, nagyon inspiráló!!:) Nagyon örülök, hogy végre megismerhettem Esztit személyesen is, szeretem, és követem, amit csinál. Ez a tematika hozzám nagyon közel áll:) Hihetetlenül hasznos volt minden infó és gyakorlat is. Sok mindent ismertem már a történeti részből, van egy kis kortárs/jazz tapasztalatom is, de most helyeződött igazán minden kontextusba, került a helyére ebben a témában. És a nagy kedvencem a "boszitánc" volt! :)”

Sarnyai Rita

Category: 

Rólunk mondták 448

"Sok, szerintem remek, jól táncolható koreód ismerem. Versenyen is volt olyan koreó, ami nagyon tetszett és kiderült, hogy a te munkád, pár éve egy duó. Kata amit táncolt és amivel nyert, az a műved és a választott zenéd is magával ragadó, jól tanítható, tanulható. Remélem még sok ilyennel gazdagítod a táncos világot!" 

Virág Dóra

Category: 

Rólunk mondták 447

"És kérlek, tedd ezt is az elismeréseid, napi szuper vselekedeteid közé: hány nőnek segítesz a tanításoddal, hányan izgulják végig a tanítás után ezt a fantasztikus vizsga napot, mennyire ösztönzöd és motiválod őket, mennyit fejlesztesz rajtuk, adsz nekik - a fantasztikus gondolataidból, tudásodból, tapasztalatodból.. nézd meg, milyen remek iskolát üzemeltetsz!!
Miközben remek anya vagy, három csodálatos, talán néha nem könnyű, de a maga módján zseniális gyermekeddel!!
S milyen szuperül üzemeltek a pároddal!!"

Sütő Mária Erőmerítő - www.eromerito.hu

Category: 

Rólunk mondták 446

"Kedves Mahasti, Balázs! Nagyon köszönöm a szombatot! Igazán teljes volt a három ws-sel. A darbukka hangszerhez, a dobos és a táncos együttműködéséhez sok hasznos műhelytitkot kaptam, ami segített jobban megérteni azokat. Mindezt nagyon érthető és élvezhető formában gyakorolhattuk. Végül a transz tánc tette fel az i-re a pontot számomra. Köszönöm!"

 

Virág Dóra

Category: 

Rólunk mondták 445

"Nagyon jól éreztem magam. Mahasti rólad tudtam, hogy szuper jó hangulatú ws-eket tartasz és most sem csalódtam. Balázzsal pedig korábban még nem találkoztam személyesen, nagyon tetszett ahogy tanított: lazán és türelmesen. Szuper jó páros vagytok! Nagyon hasznos dolgokat tanultam. Sok kérdésre választ kaptam, ami még több kérdést indított el a fejemben. Nagyon várom a folytatást. "

 

Dánffy Andrea

Category: 

Rólunk mondták 442

"Mahasti - ez a név nekem, és sokaknak szinte már fogalom. Amit ő képvisel, sugároz és átad, egyedi és utánozhatatlan. A nőiség minőségi megélése, kibontakoztatása, egyszerre játékos és mégis finoman erotikus formában, sok-sok humorral fűszerezve, ami azonnal eszembe jut róla. A visszacsatolásokból tudván, ezzel nem vagyok egyedül.

Sok éve már, hogy először sétáltam be a stúdiójába, és azonnal áthatott a spontaneitás, magával ragadott a női energiák áramlása, ami azóta is úgy vélem, életem szerves részét képezi. Aki egyszer átélte, örökre magáénak érzi.

 

A rengeteg fellépés, táborok, gálák, és maga a hastánc, amit a felületes szemlélő lát, csak a felszín. A mögötte levő rengeteg energiát, felkészülést, a közösen megélt áramlásokat egy külső szem nem ismerheti. Ahogy a színpadon látott szexi és bájos hastáncosnő koreográfiája is rendkívül összetett. Egyszerre csábít, megél, átél, és természetesen közvetít, átad: magát is és magából is."

 

Orosz Orsolya

Category: 

Rólunk mondták 441

"Fogalmam sem volt, hogy erre vágyok, és kiderült, hogy mégis. Sminkelés, csillámtetkó, hastánc és sok-sok nevetés. Így telt Mahastival a szerdai napunk. Csodálatos kismama élménynap. Feltöltött és szuper érzés volt nőnek érezni magamat, elfelejteni a várandósság okozta gondokat. Hálásan köszönöm Mahastinak, aki teljes empátiával és figyelemmel fordul a nőkhöz és a kismamákhoz, így minden ilyen közös csajos nap feltöltődéshez vezet! :-)  Szívből ajánlom minden kismamának, mert szerintem mindenkinek örömet okozna egy ilyen élménynap, ami után egy maradandó videóval tér haza, melyet a később a picivel is megoszthat - örök emlék! :-)"

 

Mészáros Mária

Category: 

Rólunk mondták 440

"Ez a videó nagyon-nagyon aranyos volt! Jó volt látni! Profi vágás, cuki karácsonyi koreo!  :)  Látom, nem unatkozol! Nagyon boldog karácsonyt, és új évet mindenkinek!"
Kattints ide a karácsonyi videóért!

Puppi Ágnes

Category: 

Rólunk mondták 435

Szia Mahasti, jó reggelt! Annyira, de annyira jó lett ez a tanfolyam! Természetesen tegnap sem volt időben lefekvés, 11-ig ezt néztem és persze pár dolgot azonnal ki is kellett próbálnom. Nagyon örülök, hogy megkaphattam és bármikor elővehetem és gyakorolhatok. Nagyon jó lett!" 

Mitnyek Enikő

Kezdő online tanfolyam

Category: 

Rólunk mondták 434

Естер, за допомогою танців ти також підтримуєш здоров'я і жіночність. У тебе завжди гарний макіяж і одяг, і ти гарно танцюєш і викладаєш! Ще раз дякую тобі! 

Anna Zorych

Category: 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Favorite Quotes of Marcsi csatornájára