VIII. Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny

Verseny plakát

Kedves Hastáncosok, Oktatók, Hastáncfanatikusok!

 

A Mahasti Hastáncstúdió

2014-ben is megrendezi a

 

VIII. HOLDFÉNY LÁNYAI

Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncversenyt!

 

Helyszín:

CSILI Művelődési Központ Színházterme

Bp. XX. ker, Nagy-Győri István u. 4-6.

 

A verseny időpontja:

2014. február 16. vasárnap 11:00 óra

 

< < < Versenykiírás > > >

< < < Nevezési lap > > >

 

Egy FONTOS kiegészítő és teljesen új infó: idén bevezetjük a nyílt színpadot.
Többen jelezték, hogy kipróbálnák magukat, csak még nem mernek versenyezni.
A nyílt színpad közvetlenül a verseny előtt lesz, és azoknak a csoportoknak szól, akik nem szeretnének versenyezni, de szívesen fellépnének. Max. 10 csoport indulhat a nyílt színpadon. A kiírásból minden ugyanúgy érvényes rájuk is (pl. a nevezési díj, a határidők, a zenék, a kategóriák, stb., stb.).
Annyi a különbség, hogy a zsűri NEM PONTOZZA a produkciókat, de lehet tőlük értékelést kérni majd. Így itt nem lesz helyezés sem, de ha a szponzorok/zsűritagok közül valakinek tetszik a produkció, adhat rá különdíjat.
Remélem, így a kezdő versenyzők, vagy a bátortalanabb „régi motorosok”, akik szívesen ismerkednének a versenyek hangulatával, kíváncsiak az értékelésekre, de még nem merik élesben megmérettetni magukat, megtehetik az első lépéseiket a sikeres versenyzések felé.
A nyílt színpadra is ugyanúgy a nevezési lapon lehet leadni a jelentkezést a megfelelő rész aláhúzásával.
Még kiegészítés: a nyílt színpadi jelentkezésnél a korábbi versenyző csoportok, iskolák előnyt élveznek, de 10 csoportig, természetesen, mindenki számára nyitott a nyílt színpad. :)
Jelentkezzetek mielőbb rá, de leginkább a versenyre, hogy egy igazán nívós versenyen, erős nemzetközi mezőnyben mérethessétek meg magatokat!

 

Január 17-i hírünk.
Breaking news! Egy fantasztikus, új hír:
A Holdfény Lányai versenyre ellátogat hozzánk a 2013-as "Bellydancer of the World" cím birtokosa, Romy Mimus.
Romy a Bellydance Superstars táncosa, nem csak szépséges koreográfiáiról, kidolgozott technikájáról ismert, hanem arról is, hogy zsenge kora ellenére is kiváló oktató, aki szóló és csoportos koreográfiáival egyaránt sikert arat.
Romy a www.hagalla.de hastáncos portál kiküldött tudósítójaként érkezik, azaz lehet, hogy a színfalak mögé is benéz, meginterjúvol titeket. Kérlek, segítsétek majd a munkáját a válaszaitokkal.
Ezen kívül természetesen a zsűrinek is tagja lesz (azaz tényleg érdemes őt kedvesen fogadni...)
Sőt, két workshopot is tart a versenyt megelőző napon, azaz február 15-én, szombaton. A workshopok témáját, időpontját, helyszínét, árát stb. hamarosan küldöm. De annyi már biztos, hogy a verseny nevezői kedvezménnyel vehetnek részt a workshopokon.

Címkék: 
Dátum: 
vasárnap, 2014, február 16 - 11:00