Tűzbuborékok – dobszóló workshop Mahastival

Pörgős, tüzes, technikás, változatos, szexmacskás, pajkos...
És ráadásul dobszóló!
Mi kell még?!
Gyere, ne habozz! :-)
 
Igen, NE habozz! :-)

  

Most nem lesz „később, és azzal sem vigasztalhatod magad, hogy „majd az ismétlőre megyek”.
Most tanítom utoljára ezt a koreográfiát, szóval gyere!
 
„Ez egy igazi Mahasti stílusú koreográfia, teljes összhangban a zenével. Dinamikus, látványos váltásokkal, kombinációkkal, tiszta technikával. Ebben a koreográfiában előtérbe kerül az izoláció, nagy hangsúlyt fektetünk a hasizmok használatára, külön-külön mozgatására, és ezekkel együtt a látványos színpadi megoldásokra is.” . /Mahasti/
 
 

  

Miért érdemes eljönnöd?
 
- Mert ezzel a koreográfiával tényleg nagyot villanthatsz! A nézők imádják!
- Ha még nincs saját koreográfiád és nem tudsz vagy nem is akar sajátot kitalálni, itt a helyed! Ezzel a koreográfiával bárhol nyerő leszel.
- Versenyekre is ideális a hossza (azaz a rövidsége) miatt, és remekül illeszthető egy bármilyen kűrbe - akár klasszikus, vagy akár modern raqs sharqi koreográfiához is.
- Megtudod, milyen is az igazi „Mahasti stílus
- Új technikákat, új mozdulatokat, új kombinációkat sajátítasz el – ezekkel gazdagíthatod a saját táncodat is.
- Mert megtanítalak, hogy hogyan táncold el azt, amit a zene mond, amit a darbuka mesél. Sőt, még „szájdobolni” is fogunk!
- Ha több fellépést szeretnél, akár a június 22-i Mahasti Hastáncgálán is előadhatod a csoporttal.
- A koreográfia előadható bárhogyan: szólóban, duóban és csoportban egyaránt. Sőt, még segítek is csoportkoreográfiának átírni, ha többen jöttök együtt és együtt is szeretnétek eltáncolni.
- Ha nem lépsz fel vele, akkor is felpörget, feldobja a hangulatodat, akár velünk vagy akár otthon, a négy fal között táncolod
 
 

 

HA…
 
- Ha úgy gondolod, hogy nem tudod más koreográfiáját megtanulni…
Ne aggódj, én sem.
Ezért csinálok sajátokat, amiket szintén nagyon nehezen tanulok meg. J De ettől még érezheted jól magadat, tanulhatsz, fejlődhetsz, keresheted a fizikai és a szellemi kihívásokat.
A tanultak mindenképpen elraktározódnak a tudatalattidban, és amint szükséged lesz rájuk, előjönnek maguktól!
 
- Ha már van dobszólód erre a zenére és az úgyis jobb - akkor is eljöhetsz. Lehet, hogy rálelsz egy izgalmas, eredeti apróságra, vagy egy olyan kombinációra, amit a következő koreográfiádban tudsz majd hasznosítani.
 
- Ha már haladó táncosnak számítasz, akkor is kapsz tanácsokat, inspirációt, új, izgalmas magyarázatokat, amiktől „megvilágosodsz” majd.
 
- Ha egyszerűen csak egy jót táncolnál, és nem érdekelnek a koreográfiák - akkor is várunk. Itt garantáltan jó lesz a hangulat és dinamikus a tánc!
 
- Ha eggyel (kettővel, …) magasabb szintre szeretnél lépni a táncodban, vagy haladóbb csoporthoz csatlakoznál végre-valahára – feltétlenül gyere.
 
- Ha még kezdő vagy (vagy annak érzed magad) akkor is bátran csatlakozhatsz hozzánk. . Bár a dobszóló valóban "nehéz", azért bátran jelentkezhet rá bárki akár kezdő II. szinttől is, mert minden mozdulatot, kombinációt több nehézségi fokkal tanítok majd. Így te is sok új dolgot tanulsz „még befogadható” szinten, és a nagyon haladók is találnak kihívást a workshopon.
 
- Ha sosem táncolsz dobszólókat, mert nem érzed a magadénak ezt a műfajt – akkor ebben biztosan tudok segíteni. Ha más nem, javaslok olyan dobszólót, amiben megtalálod önmagadat.
 
 
Csak AKKOR NE GYERE EL, ha már nem akarsz fejlődni, mert már így is elég magas szinten vagy, ami a hastáncot illeti.
 

 
És ha megtanulom és másnapra elfelejtem?
Nem fogod elfelejteni. Ebben segítségedre lesz
-          az, hogy a ws végén felveheted a táncot videóra,
-          illetve a megvágott zene is, amit minden résztvevő megkap cd-n és/vagy mailben. Kérésre előre is elküldöm a zenét, hogy tudd, mire táncolunk majd, vagy hogy előre készülhess, ismerkedhess a hangulatával, szerkezetével.
 
 
Milyen ruhában kell lenni? Mit kell hozni?
Olyan ruhában gyere, amiben szívesen táncolsz egy tüzes dobszólót, de nem bánod, ha jól beleizzadsz. J Azaz gyakorló és fellépőruhában is jöhetsz.
A fellépéseken én ebben a ruhában táncolom:

 

 
 
 
Egyéb tánceszközre nem lesz szükséged a workshopon.
Inkább vizet/innivalót hozzál az elvesztett folyadék pótlására, kamerát a felvételhez.
 
 
Mennyibe kerül?
A workshop teljes ára 6000 Ft.
FONTOS! Ha nem lesz elég a megadott idő a koreográfia befejezésére, akkor kicsivel tovább tartjuk, de ettől nem kerül többe a workshop!
 
Van e kedvezmény?
Igen, van kedvezmény most is, és most is rengeteg féle kedvezmény közül választhatsz!
 
- A különböző hastáncversenyek Mahasti különdíjasai itt isfelhasználhatják az ajándékba kapott 50%-os kupont! Így nekik is csak 3000 Ft-ba kerül a workshop.
- Pedagógusok és az egyéb segítő foglalkozásúak az Innovadidact partnerprogram keretében ennek a kurzusnak az árából is 10% kedvezményt kapnak.
- Ha minimum 4-en jelentkeztek együtt, csoportos kedvezményben részesültök az árból mindannyian.
- Ha esetleg még így is nehézséget okozna a számodra a tanfolyami díj kifizetése, de nagyon szeretnél részt venni rajta, kérlek, jelezd ezt nekem. Biztosan megtaláljuk a megoldást!
 
Mit kapsz ezért az árért a kedvezményeken felül?
-         a megvágott zenét cd-n és/vagy mailben
-         szuper hangulatot, jókedvet, sok kacagást és szexi feelinget
-         fellépési lehetőséget a június 22-i Mahasti Hastáncgálán
 
 
Egyszóval, ne habozz, csatlakozz!
Jelentkezz a www.mahasti.hu oldalon található elérhetőségeken vagy Facebookon.
 
Élvezni fogod!
 
 
***********************
 
 
Visszajelző lap, koreográfia- és elégedettségi garancia
 
 
Kérlek, a workshop végén töltsd ki az visszajelző lapot úgy, hogy a szerinted leginkább megfelelő szót/szavakat aláhúzod. (Ezt megkapod majd kinyomtatva is a workshopon.)
 
 
- Mahasti Tűzbuborékok koreográfiája fantasztikusan
 
aktív
dinamikus
élénk
életteli
életvidám
erőteljes
fantasztikus :-)
fergeteges
friss
jópofa
lendületes
mókás
nyüzsgő-pezsgő
örömteli
perzselő
poénos
szellemes
szórakoztató
bohókás
tüzes
vérmes
vidám
virgonc
 
volt.
 
 
- Mahasti Tűzbuborékok koreográfiája
uncsi
technikátlan
 
volt.
 
 
 
 
*********
A kitöltés – azaz az aláhúzogatás -  szinte csak pár másodperc, de az én munkámat segíted vele, amit nagyon köszönök! (Előre megsúgom, hogy a kitöltésért cserébe jár egy kis ajándék is…)
 
Ha pedig véletlenülaz egyik szót sem találod megfelelőnek a koreográfia leírására – mert előfordulhat ez is -vagy elégedetlen vagy a workshoppal, visszafizetem neked a workshop árát bármilyen kérdés, megjegyzés, sértődés nélkül!
 
************
Mahasti
 
 
Helyszín: VIII. ker. Rigó u. 3. (megközelíthető: a 4-6-os villamossal a Baross utcai megállóig). A ReDanceHall csengőt kell megnyomni.
Címkék: 
Dátum: 
vasárnap, 2013, június 16 - 11:00 - 13:30