"A Test" workshop újra!

Erotikus tánc-hastánc fúzió ws Mahastival A TEST

2014. február 8. szombat 11:00-13:30-ig

Közkívánatra újra "Nagyon Erotikus!" koreográfia workshopot tartunk. A koreográfia címe „A TEST”!
(Pssszt!!!! Titkos linken látható egy verziója Gyöngyi előadásában, így ha valaki szeretne részt venni a workshopon, annak át tudom küldeni.)
 

Miről szól? Mit fogunk csinálni? Sztriptízelünk?
Egyik kedvenc török énekesnőm, NEZ „Body Language” ;-) c. számára készítettem a koreográfiát. Dinamikus, lendületes, táncra hívó zene, ami sok mindent megmozgat az emberben. Nőben és férfiban egyaránt. :-)  (Már a szám címe is sokatmondó…) :-)
A koreográfia egy kísérlet arra, hogy elegyítsük a hastánc és az erotikus tánc formavilágát.
A workshopon semmiképpen nem jutunk el a sztriptízig, de ha otthon szeretnéd előadni a párodnak, akkor bátran dúsíthatod „egyéb” elemekkel a táncodat.
 
Ebben a koreográfiában lesz talajtánc, vonaglás, pucsítás, miegymás... Sok minden, amit egy kezdő hastáncos még nem engedhet meg magának, sőt, haladó hastáncosok sem nagyon. :-) Így hát, a félreértések elkerülése végett készítünk egy elméleti anyagot is, amiben összefoglaljuk, hogy egy hastáncos mit engedhet meg magának erotika címén a színpadon, mitől lesz erotikus egy hastáncos előadása és miben különbözik a hastánc és az erotikus tánc stb.
Izzasztó lesz, nem is kicsit. :-)
 puccs
Kik jöhetnek el?
Mindenki, aki szeretné egy kicsit feljebb nyomni az energia- és boldogságszintjét! Tehát kezdő hastáncosoknak is bátran ajánlom.
Haladóbbaknak az erotikus táncmozdulatok már igazán nem fognak nehézséget okozni. Legfeljebb csak abban, hogy kénytelenek leszünk eltérni a már berögzült hastáncos szabályoktól…
Ha egzotikus táncos vagy és szeretnéd bővíteni a repertoárodat, koreográfiáidat hastáncos mozdulatokkal, akkor is szeretettel várlak!
 
Akkor is jöhetsz, ha éppen nincs párod, hiszen ettől még érezheted jól magadat, és jogod van a boldogsághoz, a nőiséged kiteljesedéséhez, az erotikád megéléséhez.
Ha a szexuális energiánk a topon van, az fokozza a mindennapi örömérzetünket, elégedettségünket, jót tesz a kreativitásunknak, társas kapcsolatainknak, művészetünknek. Általános jó közérzetet biztosít, tettekre sarkall… Már ezért megéri eljönni – és feldobódni. :-)
 Csizmás
Kinek adjuk elő? Kötelező vele fellépni?
A koreográfia a TranszOrient táncszínházi előadásunk szerves részét képezte, de kimondott „hastánc” koreográfiaként semmiképpen nem színpadra való. Tehát arra kérlek, hogy ne add elő „Mahasti hastánc koreográfiájaként”fellépésen, versenyeken, mert ez NEM hastánc, hanem hastánc és erotikus tánc fúzió.
Táncunk fő célja a jelen esetben az, hogy örömet szerezzünk vele  a választottunknak, és persze magunknak is! … :-) (Lásd fentebb.)
Aki pedig fellépne vele a 2014. júniusi Mahasti Hastáncgálán, annak mindenképpen ajánlott a részvétel ismétlőként is, hiszen a workshopon (és az ismétlő órán) áll majd össze igazán a csapat, a koreográfia, a formáció, az egyenruha…
De most sem kötelező a fellépés senkinek, akkor sem, ha tökéletesen megy a tánc!
És ha megtanulom és másnapra elfelejtem?
Nem fogod elfelejteni. Ebben segítségedre lesz a kapott segédanyag, az, hogy a ws végén felveheted a táncot videóra, illetve a megvágott zene is, amit minden résztvevőmegkap cd-n vagy mailben.
 
Ha a párodnak adod elő, és elfelejtenéd a koreográfiát, akkor bátran improvizálj. Hidd el, nem fogja észrevenni, mert ő sem tudja a sorrendet. :-)
Ja, és amúgy sem ezzel lesz elfoglalva. :-)
Ráadásul lehet, hogy nem is hagyja, hogy végigtáncold...
 Lábas
Milyen ruhában kell lenni?
Javasolt öltözék:
-        top/melltartó
-        forrónadrág/cicanaci
-        lábszárvédő
-        neccharisnya (Nem combfix, mert nem vesszük le, csak azért kell, hogy szép lábat csináljon.) :-)
-        Ha szeretnéd, akkor magassarkú cipő (Nem kötelező; én is mezítláb táncolom ezt a koreográfiát.)
Ezek csak javaslatok, bármilyen más ruhában is lehetsz, ami kényelmes a talajtáncos részekhez is. A talajtánchoz javasolt a térdvédő is (természetesen, csak a workshopon. A fellépéshez nem ajánlom a viselését.:-))
Hozhatsz boát is, ha azzal szeretnél táncolni, de ez sem kötelező.
 
Mennyibe kerül, van e kedvezmény?
A workshop teljes ára 6000 Ft.
Igen, van kedvezmény most is, és most rengeteg féle kedvezmény közül választhatsz!
 
-Ismétlőknek az 50% ismétlői kedvezménnyel csak 3000 Ft.
-A különböző hastáncversenyek Mahastikülöndíjasai itt isfelhasználhatják az ajándékba kapott 50%-os kupont! Így nekik is csak 3000 Ft-ba kerül a workshop.
- Pedagógusok és az egyéb segítő foglalkozásúak az Innovadidact partnerprogram keretében ennek a kurzusnak az árából is 10% kedvezményt kapnak.
-Ha minimum 4-en jelentkeztek együtt, csoportos kedvezményben részesültök az árból mindannyian.
-Ha esetleg még így is nehézséget okozna a számodra a tanfolyami díj kifizetése, de nagyon szeretnél részt venni rajta, kérlek, jelezd ezt nekem. Biztosan megtaláljuk a megoldást!
 
Mit kapsz ezért az árért a kedvezményeken felül?
-        írásos segédanyagot kinyomtatva és/vagy mailben elküldve
-        a megvágott zenét cd-n és/vagy mailben
-        egy pohár pezsgőt (ez mindenkinek jár a kiskorú résztvevőkön kívül)
-        szuper hangulatot, jókedvet, sok kacagást és szexi feelinget!
 
Jelentkezz MOST erre a szuper workshopra a mahasti_titkarsag@yahoo.com címen! Legyél azonnal szexis, kápráztasd el a párodat, élvezd a táncot és önmagadat! 

Szeretettel várlak! Mahasti

   Budoár
(Fotók: Kozár Edit és Velvet.hu)
Címkék: 
Dátum: 
szombat, 2014, február 8 - 11:00 - 14:00