Rólunk mondták 316

Táborról:
„Nagyon megszerettelek benneteket.
Olyan jó hangulatú volt a tábor, semmi fennhéjázás. De senki. Ezért éreztem magam olyan jól. Mindenki kedves, közvetlen volt. Jól mondtad, igazad volt :)
Azt sajnálom egyedül, hogy hála olyan feszített volt a progi, hogy pihenni nuku, így járt az, aki mindenen részt akart venni, hogy nem volt idő az ismerkedésre. Csak arcok. Pedig olyan érdekes emberekkel voltunk együtt.
Te is olyan egyszerűen, könnyedén, kedvesen magyaráztad mutatva mit kell csinálni. Nekem az összekötés jelentett gondot. Majd belejövök. :) Annyira klassz, bíztató volt, hogy megdicsértél, hogy a hastánc, bennem van. Annyit eszembe van, ez a mondatod. Köszönöm, hogy észrevetted és el is mondtad. Most ebből élek, amíg jól leszek ez olyan erőt ad.
Imádtam a dobolást....................
Nagyon-nagyon jó volt a hölgy a szexuál raffinériákkal. De sokáig elhallgattam volna. Lekötött. Maga a téma is, de az egyénisége.... elbájoló :) olyan jó kis duci létére mennyire természetesen otthon van a témában :)))). Le a kalappal! Rendkívül közvetlen, szimpatikus stílusára szerintem nincs ember, aki bármilyen kínos, faramuci kérdésére tagadna :)))). Jó volt ! Visszavágyom.”

Gréta

Category: