Rólunk mondták

Ma volt az első hastáncórám és sikerrel teljesítettem élve, de kezdem az elején. Úgy kezdődött minden, hogy 5 perc késéssel estem be az órára és megdöbbenve tapasztaltam, hogy az 5 főből sajnos csak 3-an jelentünk meg Andi, Móni és Én. Viszont sokkal családiasabb volt a légkör így utólagosan visszagondolva. Az óra folyamán nagyon jól éreztem magam, és ahogy láttam a többiek is. Sokat nevettünk és jól éreztük magunkat a lányokkal és Mahastival.
Miket is tanultunk ma? Kezdtük az alapállással, aztán megtanultunk az izolációs gyakorlatok alapjait. A hasizom részeinek külön mozgatását egyenlőre lehetetlennek tartom, mert eddig az se tudtam, hogy ott izmok vannak, nem hogy azokat még mozgatni is lehet. A jó hír viszont az volt, hogy a lányokkal olyan jól dobáltuk a mellünket, hogy szintet is léphettünk és tovább haladhattunk. Érzem, hogy hosszú út áll még előttünk, de legalább megtettük az első lépést. Valamint azt is érzem, hogy ennek izomláz lesz a vége.
Összességében nagyon jó volt, sokat nevettünk, tanultunk és jól éreztük magunkat. Jó volt, hogy mindenki nagyon vidám volt. Nagyon örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek.
/Klszák Veronika/

 
 
Táborról:
  

Köszönök mindent. Kezdve azzal az utolsó lehetőséggel a felajánlott nyereményről, amiről ahogy elolvastam azt gondoltam, hogy csak az nincs odaírva, hogy: ANETT! GYERE!!! Nagyon örülök, hogy hallgattam a belső hangra :) ..
... Nagyon jól éreztem magam. Jó volt látni az órákról és a tavalyi táborból megismert arcokat, és jó volt új emberekkel megismerkedni. Együtt örülni, táncolni, nagyokat nevetni. Kellett a lelkemnek. A tavaly nyárhoz képest sokkal jobban érzem magam, és ha jóban nem is, de sokkal jobban vagyok saját magammal. Ezért ezt a mostani néhány napot sikerült vidámabban és befogadóbban töltenem, remélem ez látszódott is. Örülök annak is, hogy hallgattam rátok és maradtam a végéig. Lemondás lett volna részemről hazajönni, de kellett az a néhány mondat, hogy ne tegyem meg.
/Heisz Anett/

 
 
Női és Családi Mozgásfesztivál, Mahasti bemutató órájáról:
 

Bár már kommentben is kifejeztem az érzéseim a tegnappal kapcsolatban, de szeretném ismételten leírni, hogy nagyon jól éreztem magam az órádon. :) Tényleg lehetett érezni a levegőben, ahogy mindenki felszabadul, még ha csak egy kicsit is, és próbál minél dögösebb lenni, még akkor is, ha sajnos a tegnapi óra csak harminc perc körüli lehetett. Remélem lesz még alkalmam találkozni és táncolni is veled.
/Geőcze Sára/

 
 
Shiva Lingam workshopról
 

Kedves Mahasti,
Én is örülök nagyon , hogy ott lehettem....és még nagyon szeretnék ott lenni....nagyon tetszett az a kisugárzás ami ott létre jött az irányításod alatt...:-)
Érződött a Shiva Imádat állapot, amire pont akkor és már rég nagyon-nagyon vágytam csoportban is megélni:)
Hát össze jött nagyon nagy örömmel gondolok rá és Rád, hogy megismertelek. :-)
Örülök :-).
A darbukát a páromnak szeretném elsősorban ajándékba...de én se tudok ellenállni neki....:-)
Nagyon köszönöm ezt nektek....
/Imola/

 
 
A Holdfény Lányai Páros és Csoportos Nemzetközi Hastáncverseny kapcsán:
 

Nagyon örülünk, hogy ott lehettünk IX. Holdfény Lányai Versenyen, számunkra nagyon nagy élmény volt. Profi volt a szervezés, minden igényünkre odafigyeltél és ez nagyon jól esett. Úgy gondoljuk, hogy ezzel a hozzáállással segítettél megvalósítani elképzeléseinket és hozzásegítettél minket ahhoz, hogy saját kategóriánkban elsők lehessünk. Nagyon színvonalas verseny volt, jobbnál jobb produkciókkal. A szervezésben a szíved-lelked benne volt, ezért is lett az egész ennyire nagyszerű! Nagyon jól éreztük magunkat! Megyünk jövőre is!!!
/Dia & Nitus/

 
 

Örülünk hogy ott lehettünk a IX. Holdfény Lányai Versenyen is! Köszönjük a remek szervezést, a színvonalas műsort, amit a versenytársaktól láthattunk! Izgalmas, látványos, szórakoztató délután-este volt, és külön köszönet a különdíjért :-)
/Orkhesztika Hastáncklub/

 
 

Nagyon szépen köszönöm a szép képeket Dahhan-tól. Sajnos, csak lélekben voltam veletek, de gratulálok! A csajok meselték, hogy ismét nagy élmény volt részt venni a versenyen! Ezer köszönet, hogy ilyen csodalatos rendezvény szervezője vagy, kedves Mahasti!
/Najla Raqasa/

 
 

Drága Mahasti! Először is nagyon szépen köszönjük a lehetőséget a versenyen való indulásra, és a rengeteg munkádat, hogy életre hívtad ezt a nagyszerű eseményt. Személyesen nem köszöntünk el, mikor indultunk, nem akartunk zavarni a rengeteg tennivalód közben. Remélem nem terhelted túl magad, mert nem mindennapi teljesítmény egy ilyen nagy szabású versenyt koordinálni, minden elismerésem és tiszteletem Neked. A tanítványaimra és Krisztire is büszke vagyok! Jövőre is szeretnénk jönni, akkor már remélem teljes lesz a triónk, és tanítványokat is szeretnék még hozni. Jól éreztük magunkat, sokat tanultunk a látott produkciókból is. Igazán színvonalas verseny volt, a zsűri pedig remek. Szeretettel ölellek!
/Botka Gyöngyi, Kelet Varázsa Hastáncformáció/

 
 

Nagyon köszönjük a különdíjakat, szuper volt a verseny, mint mindig, és jövőre is megyünk és még jobban rákészülünk.
/Andrea Borková - Farafir csoport, Kolárovo/

 
 

Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni a tegnapi fellépési lehetőséget. Igazán jólestek a zsűri magas pontszámai, a sok elismerő gratuláció. Volt olyan néző, aki annyira meghatódott, hogy könnyes szemmel nézte végig a produkciót.
Kiváló szervezés volt, jó hangulatban. Kívánok továbbra is jó munkát és még sok ilyen szervezést! :)
Köszönöm a lányok nevében is,
Szeretettel,
Anikó
/Mosaic al Medina csoport/

 
 

Mahastinak nagyon köszönöm azt a rengeteg infót, amit a pocakos tánc kapcsán megosztott velünk. Ő az élete folyamán rengeteg és különféle tematikájú workshopon vett részt belföldön és külföldön egyaránt. Megtanultam tőle -egyebek között-, hogy nem létezik olyan, ahol ne tanulnál valamit, ahol nem tudnál elsajátítani, magadévá tenni akár egy szeletkéjét az adott tematikának. Nekem "nagyfiam" van, mégis rengeteg élménnyel gazdagodtam, amit hasznosítani tudok majd az életem folyamán. Például a következő terhességem/szülésem kapcsán...:)
/Orosz Orsolya/

 
 

Köszönöm szépen a meghívást és nagyon szívesen megyek februárban zsűrizni! Tényleg szeretnék már veled találkozni és egy kicsit beszélgetni. A Te versenyed kivételes, ezert is mindenkit hozzád invitálok, aki versenyezni szeretne. Csak jó visszajelzésekkel találkoztam. Amúgy remélem, hogy jól vagytok, Nagyon szép családod van és példakép vagy sok táncos-anya számára! Kevesen képesek szexi nőnek, anyának, táncosnak és tanárnak lenni egyben.
/Najla - www.najladance.com/

 
 

Felejthetetlen élmény volt a tábor! A hastánc, jóga, darbuka, a szép környezet, az ízletes ételek és nem utolsó sorban a fantasztikus társaság egy olyan érzést adott, amit eddig soha nem éltem át.
Csupa móka, kacagás, vidámság, feltétel nélküli elfogadás, s emellett profizmus, elmélyülés, koncentráció, stabilitás, biztonságérzet, elrévülés, tökéletes összhang, s őszinte barátságok kialakulása: ezt kaptam itt. Köszönöm! Csodálatos volt megtapasztalni a női energiáink intenzív áramlását és erejét is. A négy nap olyan volt, mintha egy mesében, egy mézeskalács házikóban éltünk volna, ahol minden tökéletes, ahonnan az ember nem akar elmenni.
/Péteri Krisztina/

 
 

Kedves Mahasti!
 
Már készülök egy ideje megírni ezt a levelet, de a verseny miatti előkészületek minden figyelmemet, energiámat elvitték, úgyhogy csak most sikerült sort kerítenem rá. Szeretnék köszönetet mondani a csodálatos gáláért! Nagyon jól éreztem magam, bár elismerem, hogy rettenetesen elfáradtam a végére. Mégis megérte, mert nagyon jó volt ott táncolni a lányokkal és Veled!
A sok átöltözés miatt kevés műsorszámot tudtam élőben megnézni, de szerencsére videóról pótolhattam a hiányosságokat, és legalább ezúton mindenképpen gratulálni szeretnék a vendégművészeknek is, akik igazán magával ragadó és különleges produkciókkal örvendeztettek meg minket.
A közönség sorai közül családom és barátaim véleményét tolmácsolom, amikor azt mondom, hogy egy nagyon hangulatos, barátságos, vidám és változatos estét tölthettünk együtt, tele meglepetésekkel, és színvonalas, gyönyörű táncokkal. Velük együtt kíváncsian és izgatottan várom a folytatást! :)
 
Köszönettel:
Beus

 
 

Drága Eszter!
Nagyon szépen köszönjük kedves soraidat, és főleg azt, hogy eljöttél hozzánk. Mi mindig szeretettel várunk Téged:))
Nagyon élveztük az órát! A "bimbózó csoport" még nekem is köszönetet mondott a lehetőségért, nagyon jól érezték magukat:)) valóban, a tánc szeretete nagy lökést tud adni!
A gálára lelkesen készülünk, megpróbáljuk ezt a dögös dobos koreot "magunkévá" tenni:))
Legyen nagyon szép napod!
Szeretett: Judit

 
 

"Egy nagyon kedves barátnőm vetette fel, hogy menjünk táncolni, mert az jót tenne nekem. Szívesen eljön velem, ha egyedül nem merek belevágni. És mi lenne, ha a hastánccal próbálkoznánk? Bevallom, kinevettem. ÉN, hastáncra?? Soha!!! (tudni kell rólam, hogy komoly önértékelési problémáim vannak). Viszont Ő azon kevesek közé tartozik, akiknek a véleménye fontos számomra, ezért a kezdeti teljes elutasítás után elgondolkodtam a dolgon: Mit veszíthetek? Rájöttem, hogy semmit. Ha mást nem is, annyit mindenképpen nyerek, hogy legalább mozgok rendszeresen.
Olyan helyet kerestem, ami a munkahelyhez közel van.
Kedves Mahasti, Rád véletlen találtam, de ennek így kellett lennie! Amint elolvastam az oldalad, biztos voltam benne, hogy ez működni fog. Ennek három hónapja. Ez nem tűnik hosszú időnek, de ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy a szívembe zárjam ezt a táncot és Téged, aki megmutattad, hogy igenis mindenkiben megvan a szépség, csak észre kell vennünk.
Nem győzőm várni a hétfő estéket, azt a másfél órát, amit Veled és a lányokkal tölthetek.
A fejlődést, ami néha viszonylag könnyen, néha hihetetlenül nehezen jön, a sok nevetést, a csajoskodást, az eddig elképzelhetetlen színes és csillogós ruhákat, amikbe bújtatom magam. :-)
A legutóbbi órákon a tükör előtt táncoltam. Akinek soha nem volt ezzel problémája el sem tudja képzelni, hogy ez mekkora fejlődést jelent egy olyan valaki számára, aki ilyen problémákkal küzd.
Büszke voltam magamra. És ezt Neked köszönhetem.
Szeretettel ölel, Anett"

 
 

„Kedves Mahasti!!! Szeretném írásban is megköszönni a munkádat, a profi tudásodat, amelyből egy darabkát átadtál nekem. Pontosan azt kaptam, amit elképzeltem!!! Hihetetlen pontossággal, tudással felmérted a képességeimet. Profin betanítottad, a megfelelő zenével kombinálva!!!! Csodálatos koreográfiával varázsoltál belőlem egy igazi nőt..... Köszönöm neked!!!!
Mahasti! Örülök, hogy téged választottalak! Kívánok neked a további munkádhoz sok sikert!!!! A táncomnak bomba sikere volt!!!! A jövő héten megkértek, hogy egy másik szülinapon is eltáncoljam!!!!!
Sok pusza: Tilda”

 
 

„Kedves Mahasti!
A Youtube-on nézegettem egy-két Általad koreografált táncot, hát mit mondjak...
Lenyűgöző, vérprofi, professzionális koreográfiák, amelyekben a szenvedély, az erotika, a nőies báj és kifinomultság egyszerre jelenik meg, mindez nagyon szépen ötvözve.
Téged is megnéztelek, gyönyörűen táncolsz, de hát ezt gondoltam, nem volt meglepetés:)
Jó lenne, ha sokáig tudnánk együtt tanulni.
Pontosabban én Tőled.
Az egyik dögös csajos kvartett különösen magával ragadott:)
Holnap még keresgélek, nézegetek hastáncos videókat.”

/Orosz Orsolya/
 
 

„Van ennek a táncnak erotikus rétege is, és valami, ami nagyon mélyen kizárólag női, azaz nem a férfiak felé való megmutatkozás szintjén, hanem belül, a megélés szintjén. Része ugyanakkor a női közösség, a női kör is.
 
Ha másoknak táncolnám, akkor számomra ilyen:
- Vegyes közönség előtt: Nagyon szép, női energiákat mozgat meg, és esztétikai élmény is.
- Férfi közönség előtt: A vágykeltés a tánc szerepe, de nem a táncos az, akivel ezt ki is elégíthetik.
- Női közönség előtt: Ezt valami női rituálé keretében tudom elképzelni, ahol mindenki megmutat magából valamit, ami neki fontos a nőiségében.
- Nők együtt, közösen: Valami ősi, mély, közösségi, talán meditatív is. Nagyon nagy erejük van!
- 1 nő előtt: Ezt nem tudom elképzelni. Ketten együtt, az lehet.
- 1 férfi előtt, 1 férfinek: Van ilyen elképzelésem, vágyam. Természetesen olyan előtt, aki a kedvesem. Nem csupán szexpartnerem (olyan kapcsolatra, azt hiszem, nem is vagyok alkalmas...), hanem fontos személy a számomra, én is az ő számára. Szerelemben. Meglepetésként, egy fajta szexuális előjáték előjátékaként tudom elképzelni.
 
Én nem elsősorban fellépni készülök, nem ezért szeretném megtanulni a hastáncot. Magamért: a mozgásrepertoáromat bővíteni, a törzsemet rugalmasabbá tenni, ill. az -izmaimat erősíteni, a női identitástudatomat is, és hogy legyen egy kincsem, amit megmutathatok, ha úgy alakul.:)”

/A./
 
 

„Nem is tudtam, hogy a péntek a Vénusz napja:)
Sajnos laikus vagyok - csak belső megérzéseim, ráérzéseim vannak - a témában:)
Szeretnék idővel betekintést nyerni a spirituális világba (is), megismerkedni vele közelebbről.
Érzem, hogy nagyon vonz, bár őszintén nem is tudom, hol kezdjem.
Nálad jó kezekben vagyok, azt érzem, boldog vagyok, hogy Rád találtam.:)
Biztos vagyok abban, hogy jobb helyre nem is kerülhettem volna.
 
A péntek mindig is legkedvesebb napom volt, köszönöm, hogy megosztottad velem különös attribútumát.
 
Nagyon szeretem a körleveleidet, ezt még nem is mondtam:)
Öleléssel,
Orsi”

 
 

„Kedves Mahasti! Nagyon szépen köszönöm a tegnap estét, szuper jó az órád, nagyon jól éreztem magam. Mind a stílus, mind a mód, és egyáltalán an block az én világom a Te hozzáállásod:) Testileg-lelkileg feltöltött az a másfél óra (még egy kis kellemes izomlázam is van, hiába no, régen mozogtam sajnos). Kicsit még visszafogottnak (vagy szomorkásnak) tűnhettem, sajnos életemnek most nagyon nem jó szakaszában vagyok (magánéleti válság, ill. munkakeresés ezerrel és az ezzel járó nyomasztó hangulat), de TUDOM, hogy a tavasz változást hoz pozitív irányban végre:). Hétfőn találkozunk, nagyon várom! Szeretettel, Orsi”

 
 

„Drága Mahasti!
Nagyon szépen köszönjük a lehetőséget, hogy részesei lehettünk a gáládnak. Jól éreztük magunkat. Igazi kis családi buli volt!!”

/Járvásiné Manyi, Orgovány Gyöngyszemei vezetője/
 
 

„Jó volt ott lenni! Nagyon színvonalas volt, élveztem! Nagyon ügyes szervező vagy! Szívesen működök együtt veled!”

/Lugosi Szandra, Partimanók/
 
 

„Drága Eszter!
A gála nagyon jól sikerült, köszönjük szépen a meghívást és a lehetőséget! Szívből gratulálok a Holdfény Lányainak, fantasztikus, amit előadtak! Köszönöm az élményt!!!!!
Hajnika egy igazi sztár, nagyon élvezte a fellépést:))) Csuda jól áll Neked ez a "kismamaság"!!
Szóval örülök és köszönöm, hogy részt vehettünk a gálán!!!!”

/Sághy Judit, ORKHESZTIKA Hastáncklub, Göd/
 
 

"Szia, kedves Mahasti!
Szerintem is fantasztikus volt a gála! A táncod Hajnikával - ahogy ott is mondtam - zseniális volt! Hajnika annyira tüneményes volt, ahogy élvezte mosolyogva, időnként rácsodálkozva a csillogó botra, néha kinézve büszkén a közönségre, szóval engem lenyűgözött!
A többiek tánca között is - már amit az átöltözések között meg tudtam nézni - voltak elvarázsoló dolgok, megint éreztem a büszkeséget, hogy ide tartozhatom :-).
Na igen, mi most épp nem brillíroztunk, magam részéről a Layal versenyen jobban ment, a botosnál az első rázásnál azt éreztem, hogy a biztosítótűk ellenére elindult lefelé a rázókendőm, ezen kissé aggódva aztán nagyon vicces bakit is ejtettem, de legalább tudom, van mit gyakorolni. Azért tavaly ilyenkor lehet, hogy utána sírva is fakadtam volna, most már szerencsére nem ejtett ennyire kétségbe :-)."

/Bajnok Ildikó/
 
 

"Én elsősorban azoknak ajánlom Mahastit, akik a hastáncot (az alapoktól a koreográfiákig) sok vidámsággal és jó közösségben szeretnék elsajátítani.
Mahasti nagyon jó abban, hogy többféle módon magyaráz, vezet rá a mozdulatokra, így mindenki meglelheti a saját útját. Mindig megdicséri, ami jó, de arra is felhívja a figyelmet, amin még lehet javítani – valahogy látja, hogy még menne jobban is, csak kell egy kis visszajelzés, segítség vagy biztatás.
Nem csak magára a táncra fektet hangsúlyt, hanem az együtt táncoló közösség építésére is.
Mahasti két legnagyobb erőssége a türelem és a szeretet. Ez a tanítás alapja is egyben! Emellett a módszerei személyre szabottak. Ráadásul egy vidám, őszinte csapatban lehet vele élvezni a táncot!"

/Anna/
 
 

„…Más női dimenziók szólítanak meg a hastáncban.:) Az, amit nem éltem meg korábban, és azt is hittem, képtelen is vagyok rá, de végre fölfedeztem magamban.:) És ez olyan jó! Már csak egy partner kéne, akinek ki is tudom fejezni. Talán lesz... Talán ezért is a precizitás, a tökéletesre való túlzott törekvés: azt érzem, ahhoz belsővé kell tennem a mozdulatokat, ha nem is rutinszerűvé, de olyanná, hogy már nem kell minden részletre, mozzanatra figyelnem, hogy érzelmet, érzékiséget is tudjak mellé rakni (mert belül van hozzá).
A színpadra nem vágyom. A (titkos) tervem, hogy egyszer valakinek félhomályban táncoljak, mintegy elő-előjátékként... Olyannak, aki értékeli is.
Nem kihívóan, nem pajzánul (az nem én vagyok), csak sejtelmesen, kacéran, vágyat keltően... Kissé visszafogottan, de szenvedélyesen - amilyen én is vagyok.:)
De addig még sokat kell tanulnom.:) Még nagyon rugalmatlan a gerincem is... De az is alakul talán...
Köszönöm, hogy mindig biztatsz, mindig valamit pozitívnak találsz, rámutatsz a fejlődésre, még ha ici-pici is az! :)”

/A./
 
 

„Mindig eszembe jut a tanfolyamod. Rengeteget segített, a mindennapokban is! Sokkal többet ad, mint azt az ember elsőre hinné...Köszönöm szépen!”

/M. Eszter/
 
 
Gáláról:

„Nagyon szépen köszönöm a meghívást, hogy ott lehettem! Nagyon jól éreztük magam ( magunkat ). Csodálatos táncok voltak és nagyon szuper volt a kisgyermekekkel a tánc; nagyon tetszett kis angyalok!
A nagy meleg ellenére is nagyon jó volt!
Köszönöm még 1x a meghívást!
További sok ilyen szép gálát!”

Balogh Patrícia Ra’idah
 
 

„… a lényeg – és amiről eszembe is szoktál jutni – hogy „laza száj”. Szerintem ez sokunknak megmaradt a workshopról.
Nagyon jól éreztem magamat a ws-en. De szerintem mindannyiunkon látszódott, hogy örültünk, hogy tanulhattunk. Jó lett volna, ha több időnk marad táncolni. De hát táncolni sajnos sosincs elég idő. Amit nagyon jó volt hallani, hogy nem kell utánozni nagy/nagyobb táncosokat. Hiszen valóban attól egyedi mindenki és minden táncos, ha azt táncolja el, amit érez. Hiszen a tánc is (mint pl. a rajzolás, zenélés és egyéb alkotó tevékenység) nagyon jó „lélekventillációs eszköz”, meg kell szellőztetünk megfáradt, néha megtört vagy éppen vidám lelkünket, testünket. És ez leginkább akkor lehetséges, ha tánc közben tényleg magamra figyelek és nem egy más által kitalált koreóra.
Újdonság volt számomra, hogy a nézők az előadót „tükrözik”, hogy magunkra is rácsodálkozhatunk (amit szoktunk is, csak valamiért azt gondoljuk, hogy a színpadon ezt nem kell), hogy meglepődhetünk, hogy kacsinthatunk, hogy a dobszólót is dúdolhatjuk vagy "mondogathatjuk". És kell is, hiszen amit gondolok, az a legtöbb esetben látszódik is az arcvonásokon.
Köszönjük a csodás, pezsgős délutánt. További szép, vidám táncos napokat kívánok Neked. Üdvözlettel, tisztelettel, szeretettel, hálával: Bea”

Rácz Beáta
 
 

„Mi fogott meg a workshopban?
Rájöttem, még kevesebbet tudok, mint eddig gondoltam.
Viccet és humort félre téve:
- gazdagabb lettem ismét egy kedves és zseniális táncos ismertségével
- újabb ismeretekre tettem szert, és ismét gazdagabb lettem egy nálam tapasztaltabb ember hasznos tanácsaival
- és nem utolsó sorban rengeteg félreértés tisztázódott bennem.
Köszönöm, hogy részt vehettem a workshopján, és hogy egy kicsikét ismét megismerhettem önmagamat
Üdvözlettel: Dalma”

Rostás Dalma
 
 

"Szia Mahasti!
Én köszönöm nagyon, hogy eljöttél hozzánk. Nagy megtiszteltetés ez számomra.
Nagyon élveztem az óráidat, a tanításodat, a táncodat és a szellemiségedet.
A nyugalmat, ami árad belőled.
(...) Minden, ami a harmóniáról, nyugalomról, nőiségről szól egy kicsit másképpen, most jót tesz nekem.
És én is remélem, hogy nagy felfutás küszöbén vagyunk, és azt is, hogy ez a kurzus közös munkánk kezdete volt:-)"

Tóth Barbara
www.aminajoga.hu
 
 

"A táborral kapcsolatos élményeimről: végtelenül inspiráló volt, a hastánc és a jóga - nekem nagyon tetszett mindkettő, jól kiegészítették egymást- olyan dolgokat, érzéseket, felismeréseket hozott elő belőlem, amikről nem is gondoltam, hogy bennem "lakoznak".
Nagyon megérintett a transztánc az élő dobolással, az utolsó nap a zárókörrel, a bizalomnak, az elfogadásnak és a nyitottságnak ez a légköre, úgy éreztem magam Veletek, mintha valami szivárvány színű szappanbuborékban élnék 4 napig :-)
Köszönöm, hogy ott lehettem.
Szeretettel:"

Ildikó
 
 

„Szerencsésnek érzem magam, hogy részt vehettem egy ws-den, ezért folyamatosan kapom Tőled a híreket. Imádom olvasni, hogy mi történik a csapatoddal, Veletek. És persze irigykedem is, hogy ennyire jó tanár irányításával működtök, mint amilyen Te vagy.„

/Sajbenné Ildikó/
 
 
Naughty Girl workshopról:

"Jó néha teljesen mást csinálni és más ruhába öltözni, mint a hétköznapokban. Jó akár pár órára is egy lánycsapat részének lenni, és jó érezni az áramló női energiákat. Nem szoktam neccharisnyát hordani, farmer rövidnadrágot is csak otthon, és pláne nem szoktam a földön tekeregni, ezért is szuper megtapasztalni, milyen. Nagyon felszabadító!”

/Buócz Kata/
 
 

„Szia Mahasti! Nagyon jó volt a szombati ws, egészen más lettem utána, igazából nem gondoltam volna, hogy ennyire fel fog dobni, mert az erotikus tánc nem az én műfajom, de nagyon jó volt."

/Cs. C./
 
 

„Nézegetem a hírlevelet, nézem, hogy megint lesz a TEST. Emlékszel, legutóbb mit mondtam, mikor voltam? Talán tavaly? (vagy tavalyelőtt???) Valami olyasmit, hogy amikor először voltam, utána született Marcsi. Aztán voltam másodszor, és most... :-))”

/Puppi Ágnes/
 
 

"Kedves Eszter!
Gratulálok az emberfeletti lebonyolításhoz Hajnival és a családod többi tagjával, segítőivel. Azt hiszem minden versenyző örült, hogy idén sem maradt el a Holdfény Leányai verseny!  
Remélem, azóta sikerült kipihenned magad!  
Sok feltöltődést picurkával, gyönyörű! Gratulálok!"

Áncsán Anikó – Sefirah
www.orientaldance.hu
 
 

„Drága Eszter!
A csapatka nevében is köszönöm a lehetőséget, és a szuper szervezést, amit adtál mindenkinek!
Köszönjük szépen a különdíjat is, amivel megörvendeztettél minket!
Én mindenképpen szeretném kikérni a véleményedet a táncunkról, hogy a jövőben mire figyeljek jobban. Megoszlott a zsűri véleménye is, ami a pontszámokon nagyon látszott:)) Azért az jóleső érzéssel töltött el minket, hogy a Te díjadon felül még 3 különdíjat "bezsebeltek" a lányok!  
A Holdfény Lányai újra fantasztikusak voltak, csodálatos táncot adtak elő!!!!  
Még szeretnék pici babádhoz gratulálni, messziről néztük, milyen cukifalat, és milyen jól viselte ezt a kavalkádot!! Ez a lány még a végén hastáncos lesz:)))))))))))))  
Szeretettel ölellek, és további sikereket kívánok minden téren!!!”

Sághy Judit – ORKHESZTIKA Hastáncklub
 
 

„Kedves Mahasti!
Gondolom készültök a gálára ezerrel és a kisfiad is biztos sok időt igényel.
Az előadás nagyon jól sikerült, sajnos nagyon kevesen voltak, és ráadásul egy kismama volt összesen. Ez volt az első ilyen rendezvény Székelyföldön és gondolom ez még szokatlan. Majd jövőre! Akik ott voltak nagyon élvezték, mert interaktív volt az előadás. Mondták, hogy az alapokat szívesen megtanulnák, így legközelebb csinálunk egy alaptanfolyamot.
Szerintem minden nőnek kellene egy kis alapot tanulni, hogy aztán magának úgy alakítsa, ahogy jól esik, mert fantasztikus hatása tud lenni! De mi ezt már tudjuk! :-)
Köszönöm még egyszer!  
Csodás napot! Szeretettel ölellek!”

Bíró Anita
www.sonyavera.5mp.eu 
 
 

„Drága Eszter!
A "lányaim" és a magam nevében nagyon szépen köszönjük, hogy ekkora munkával, odaadással megrendezted a versenyt.
Mi nagyon jól éreztük magunkat, sok-sok szép produkcióban gyönyörködtünk!
Számunkra ez a nap amúgy is nagyon emlékezetes lesz, ekkora örömre - bevallom - nem számítottunk:)))
Gratulálok a Holdfény Lányainak, igazi profi előadásuk volt. Azt is bevallom, hogy "testközelben" most láttam őket először, de nagyon örülök, hogy e látványnak részese lehettem!!!
Még egyszer köszönjük, hogy alkalmunk volt e színvonalas versenyen részt venni!”

Sághy Judit, ORKHESZTIKA Hastáncklub
 
 
Az ARC workshopról:

"Fantasztikusan éreztem magam és sokat tanultam. Feldobta az egész napom!Köszönöm,hogy részt vehettem és megismerhettelek benneteket!Alig várom a következőt!:)"

/Kaszab Zsanett/
 
 
Az ARC workshopról:

"Ott voltam, jó volt, hasznos volt - remek csapat alakult és jó tippeket kaptam a tánc közbeni görcsölések leküzdésére. Most már csak rajtam áll, hogy tanulok-e belőle :) A rosszkedv elleni recept bevált, köszönöm, hogy ott lehettem!"

/Ondok Mónika/
 
 
Gáláról:

„Nagyon köszönöm a vasárnap estét, csodálatos volt! Nem tudtuk sajnos megvárni a végét, de Zsolt nevében is gratulálok.
Mindenki csoda-klassz volt, nekem mégis az első tetszett a legeslegjobban. Amikor megláttam Parvatit (még az előtérben) a rózsaszínbe öltöztetett angyalkával, teljesen elérzékenyültem! Aztán felcsendült a zene (tökéletes választás!) és megjelentek a baba-mama párosok, ami már önmagában is felkavaró és gyönyörű volt. Egy darabig megilletődötten szipogtam, az első igazi könnycseppem csak akkor csordult ki, amikor Te is felkaptad Balázskát, és együtt ringatóztatok-táncoltatok.
Annyira szépek voltatok minden, annyira magával ragadó, megható és felemelő volt az egész, olyan harmóniát és egységet sugároztatok, hogy szinte ömlöttek a könnyeim. És ez nem az a szívszaggató sírás volt, hanem az, amikor túlcsordul a szíved, és azt érzed, hogy nem lehet fizikailag elbírni ennyi örömöt, szépet. Aki még nem élt át ilyent, az nem is értheti.
Nem ragozom tovább, képtelenség szavakkal kifejezni azt, amit kaptunk, nagyon-nagyon köszönöm, és kívánom, hogy még sok ilyen élményt teremts a világnak és Önmagadnak.”

/Takács Beus/
 
 
 

"Szeretném megköszönni ezt a fél évet, amit nálad töltöttem, nagyon élveztem. Sokat tanultam magamról, és a gálán a többi lányt nézve sokat tanultam a nőiességről is."

Dr. Dudás Mária orvos, önismereti tréner
www.dudasmaria.com
 
 
Gáláról:

„Hazafelé az autóban pont azt beszéltük a lányokkal, hogy a Szívvel-Lélekkel Stúdió annyira nagyon te vagy. Minden konferálásban, minden táncban érezhető. Élmény volt ismét! Én személy szerint a nyitó táncotok alatt a sírással küszködtem, annyi érzelem volt abban a csodás táncban. Gondoltam is, hogy ezek után én fel nem állok táncolni, mert meg sem tudok mozdulni - aztán mikor felkonferáltál minket és még szubjektív gondolataidat is megosztottad a közönséggel, akkor ismét átfutott rajtam az a kellemes borzongás, amit csak ritkán érzek: hogy igen, itt jó helyen vagyok, mert valaki a szívével, lelkével nyitott a világra és benne minden emberre.”

Tóth-Sebestyén Ibolya - Ízisz
www.bellydance.hu
 
 

„Kedves Mahasti! Nem akarlak feltartani, de nagy örömmel folytatom a hastáncolást, egyre jobban megy már, Gabi pedig angyali türelemmel ismételteti velünk, amíg nem tudjuk. A társaság pedig szuper....
Nem is gondoltam, hogy ennyi örömöm fog telni ebben a tevékenységben.”

Blaskovics Mária
 
 

„Nagyon jó volt a verseny, nagyon jól éreztük magunkat:) Igazán élmény volt. A gyerekek még ma is fel voltak pörögve:) A két kicsit ha láttad volna az élménybeszámoló alatt, hát megeszed! Nagyon féltettem őket, de tényleg nem volt mitől, igazad volt. A torta nagyon jó ötlet volt, meg is ettük mindet. :D”

Pappné Vajda Erika
 
 

„Mahasti drága,
köszönöm szépen a meghívást. Nagyon jól éreztük magunkat a tegnapi versenyen. A lányok szinte repültek örömükben és nagyon köszönik a remek szervezést és üzenik hogy jövőre tuti ott lesznek meg többen!” 

Najla Rakasa
www.bellydance.estranky.sk
 

„A koreográfiáid nem csak a nézők számára, de a zsűrinek is mindig egy csodálatos élményt nyújtanak. Nagyon színvonalas, elegáns hídon keresztül jut át hozzánk a táncaid tartalma, és ahogyan Dina Jamilah is mondta: egyfajta intelligens erotika rejtőzik a koreográfiáidban, ami egyedi és megismételhetetlen.”

Najla Rakasa
www.bellydance.estranky.sk
 
 

„Kedves Mahasti!
Köszönöm, hogy részt vehettem a VII. Holdfény Lányai Hastáncversenyen. Rengeteg új élménnyel gazdagodtam, és nagyszerű érzés, hogy kezdőként rögtön második helyezést értünk el. Örökre szép emlék lesz ez számomra.
Köszönettel: Megyes Gabriella”