rm261

Gáláról:
„Nagyon köszönöm a vasárnap estét, csodálatos volt! Nem tudtuk sajnos megvárni a végét, de Zsolt nevében is gratulálok.
Mindenki csoda-klassz volt, nekem mégis az első tetszett a legeslegjobban. Amikor megláttam Parvatit (még az előtérben) a rózsaszínbe öltöztetett angyalkával, teljesen elérzékenyültem! Aztán felcsendült a zene (tökéletes választás!) és megjelentek a baba-mama párosok, ami már önmagában is felkavaró és gyönyörű volt. Egy darabig megilletődötten szipogtam, az első igazi könnycseppem csak akkor csordult ki, amikor Te is felkaptad Balázskát, és együtt ringatóztatok-táncoltatok.
Annyira szépek voltatok minden, annyira magával ragadó, megható és felemelő volt az egész, olyan harmóniát és egységet sugároztatok, hogy szinte ömlöttek a könnyeim. És ez nem az a szívszaggató sírás volt, hanem az, amikor túlcsordul a szíved, és azt érzed, hogy nem lehet fizikailag elbírni ennyi örömöt, szépet. Aki még nem élt át ilyent, az nem is értheti.
Nem ragozom tovább, képtelenség szavakkal kifejezni azt, amit kaptunk, nagyon-nagyon köszönöm, és kívánom, hogy még sok ilyen élményt teremts a világnak és Önmagadnak.”

Takács Beus

Category: