Nyári ritmusok

Izgalmas nyár várható a Mahasti Hastáncstúdióban.
Amellett, hogy július 18-án végre megtartjuk az ARC workshopot (kezdők is jöhetnek!), a tervek szerint egész nyáron tartjuk továbbra is az órákat, csak éppen extra és különleges tematikával.
Azaz ugyanúgy minden héten hétfőn és szerdán leszünk 17:30-19-ig (vagy tovább is akár...), csak éppen szintfüggetlen, összevont órákkal, amelyeken kezdők és haladók, más stúdiók tanulói is részt vehetnek, akár csak egy-egy alkalommal is.Témánk minden héten egy előre megbeszélt ritmus lesz. Lesznek "alapabb" ritmusok is, és igény szerint extrábbak is, pl. karshilama (közkívánatra), samai stb.Természetesen a legalapabb alappal kezdünk, a beledivel. (Ha még nem tudod, hogy mi az, akkor mindenképpen gyere el, mert ezt kezdőként is ismerni kell már!)
Minden héten (vagy órán) újabb ritmussal ismerkedünk meg közelebbről. Megnézzük, hogy honnan származik, milyen stílusokra jellemző, kik táncolják és mit táncolnak rá. Kötelező és tiltott mozdulatok, érzések, hangulatok, kombinációk, eszközhasználat...A régi motorosaimnak pedig extra feladatként az adott ritmust tartalmazó zenék összegyűjtése és a koreográfiák eltáncolása. Csak hogy ne unatkozzunk semmiképpen, és hasznosan töltsük a nyarat! :-)
Akkor ritmustáblázatokat előkészíteni (ha még nincs, majd adok!). Úgyis szükség lesz rá a táborban is. :-)
A nyári ritmuskavalkád projektet a jövő héten indítjuk. Addig még lehet ritmusokat igényelni bátran!
Ezen a héten viszont még gála utáni levezetős, lazulós órákat tartunk, élménybeszámolókkal, feldolgozással, versenyre készüléssel, boldog táncikkal, technikázással, három kívánsággal, új célok meghatározásával. Gyertek táncizni, ne hagyjátok ki, mert gyorsan elröppen a nyár!