Marco Polo workshop

2015. május 9. szombat 10-13 óráig

MARCO POLO – fátyoltánc workshop Mahastival

 

A Mahasti Hastáncstúdió egyik legrégebbi és legsikeresebb koreográfiája. Közepes tempójú, de nagyon dinamikus "lengetéstechnikai" fátyoltánc.

(Egy kis előzetes: A kurzuson a fátylakon kívül „lebegtetjük” majd azt a témát is, hogy mi is a különbség a „csomagolástechnikai” és a „lengetéstechnikai” fátyoltáncok között. ))

 

Ajándékozz egy misztikus fátyoltáncot családodnak, kedvesednek, önmagadnak!

 

Ezt a koreográfiát kezdőknek írtam, de hamar népszerű lett a haladók körében is, a nézők pedig egyenesen imádják. Ez tipikusan az a koreográfia, amelyik egy pillanat alatt elvarázsol és "a mesés kelet titokzatos világába repít". :-)

Én is nagyon szeretem táncolni.

Pont ezek miatt az okok miatt került be a TranszOrient előadás műsorába is, és évek óta a gáláink egyik legnépszerűbb műsorszáma.” /Mahasti/

 

És éppen ezért ajánlom kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Kezdőként sem kell félned tőle - könnyen megtanulható, akkor is, ha még csak most kezdesz ismerkedni a fátyoltechnika alapjaival. Sok ismétlés van benne, a zene visz, magával ragad, a látványos fátyoltechnika pedig lenyűgözi a közönségedet!

Középhaladóként könnyen és gyorsan bővítheted táncos repertoárod egy újabb koreográfiával.

Haladóként új technikákat tanulsz - sajnos, szigorú vagyok, és a haladóknál a tánctechnikát is állandóan javítom. Így csak akkor gyere, ha szeretnéd, hogy egész idő alatt ilyesmivel piszkáljalak… vagy ha fejlődni szeretnél a tánctechnika, fátyoltechnika terén is.

 

 

Mit kell hozni?

Javasolt öltözék: bármi, amiben jól érzed magad. Ez gyakorló és fellépő ruha egyaránt lehet. Szoknya is jó, mert talajtáncolni nem fogunk, ellenben sokat forgunk és suhanunk!

Javaslom, hogy selyemfátyollal táncolj, mert az száll a legszebben, bár ezt a legnehezebb kezelni.

Ha esetleg még nincs fátylad, szólj, és adunk kölcsön!

 

 

Mit fogunk csinálni pontosan?

 • Megnézzük, hogy mi a különbség a „lengetéstechnikai” és „csomagolástechnikai” koreográfiák között

 • Bemelegítünk, különös tekintettel a karunkra, vállunkra, mert nem lesz egyszerű órákon keresztül a fátylat tartani, bármennyire is könnyű maga a selyem.

 • Átveszünk pár kombinációt a koreográfiából.

 • Megtanuljuk a koreográfiát, méghozzá nagyon gyorsan! (Igen, ez a legutóbbi alkalommal is sikerült mindenkinek, szóval, bízz bennem és magadban!)

 • Megbeszéljük a fellépőkkel, hogy a teljes koreográfiát táncolják e a június 28-i Gálán, vagy csak egyes részeket. Egyeztetjük a fátylak színét is.

 

FONTOS kiegészítő infók:

 • A workshopon felvesszük a magyarázatokat is, és egy 20-30 perces oktató videót állítunk össze belőle. Ezt a résztvevők igény esetén ingyen megkapják.

 • Ha nem veszel részt a workshopon, de szeretnéd megtanulni a koreográfiát, akkor 1000 Ft-ért megrendelheted ezt az oktató-magyarázó videót, amiről már könnyedén elsajátíthatod te is és akár a fellépéseken is részt vehetsz vele. Ha valami nem világos mégsem, akkor telefonon vagy az órákon is kérhetsz hozzá segítséget.

 • A workshopon több részre osztjuk a koreográfiát 45-90 mp-enként. Így könnyedén választhatsz majd a fellépésedhez azokból a részekből, amelyeket a legjobban elsajátítottál!

 

 

Mennyibe kerül, van e kedvezmény?

A workshop normál, teljes ára 6000 Ft. Ez az ár érvényes ez alkalommal akkor, ha a helyszínen fizeted be az árát.

Azonban a Gálára felkészítő workshopokon ÓRIÁSI KEDVEZMÉNNYEL vehetsz részt!

Ugyanis annak érdekében, hogy minél többen és minél többet tudjatok gyakorolni a Gáláig, a koreográfia gyakorló workshopokra akár kevesebb, mint féláron jöhettek!


Azaz
a 6000-6500-7000 Ft-os normál ár helyett MOST mindegyik workshop csak 3000 Ft-ba kerül, de csak akkor, ha előre befizeted az árát!

Így egy workshop áráért akár kettőn is részt vehetsz!

 

Sőt! Ha minimum 4 workshopon részt veszel, akkor az összes többit ajándékba megkapod! (A Gálára felkészítő workshopok listáját megtalálod az Eseménynaptárban,a hírlevélben és a Gála FB eseménynél is itt: https://www.facebook.com/events/300445703459013/


És akkor még itt van ugye a villámjegy akció is a ws résztvevők számára... (Erről bővebben a hírlevélben írtam, ugyanis ez a kedvezmény kizárólag a Klub tagjaira vonatkozik. Ha te is szeretnél a Klubhoz csatlakozni, katt ide: http://www.mahasti.hu/content/klub

 


Fontos infó az is, hogy mivel az előre befizetéssel már eleve min. 50% kedvezményt kapsz a workshopokra, ezekre a különböző kedvezmények (ismétlő, verseny különdíjas, pedagógusi, csoportos) nem érvényesek. De ha helyben fizetsz az adott workshop napján, akkor természetesen, a rendes árból érvényesítjük a neked járó legnagyobb kedvezményt!

 

- Ha esetleg még így is nehézséget okozna a számodra a tanfolyami díj kifizetése, de nagyon szeretnél részt venni rajta, kérlek, jelezd ezt nekem. Biztosan megtaláljuk a megoldást!

 

 

Mit kapsz ezért az árért a kedvezményeken felül?

 • a koreográfia zenéjét cd-n és/vagy mailben

 • szuper hangulatot, jókedvet, sok kacagást

 • részvételi lehetőséget a „villámjegy” akcióban

 • és az otthoni gyakorlás érdekében az óra végén rögzítheted a táncot is.

 

 

Helyszín:

1073 Budapest, Erzsébet krt. 58. I. em. 3.

 

 

Időpont:

2015. május 9. szombat 10:00-13:00-ig

Címkék: 
Dátum: 
szombat, 2015, május 9 - 10:00 - 13:00