Dinamikus fátyoltánc workshop Mahastival

A "Ne menj még!" c. koreográfiát fogjuk megtanulni, ami egy dinamikus fátyoltánc (Ki gondolta volna?!) :-)))
 
A terv szerint 10-12:30-ig meg is tanuljuk a táncot egy belvárosi teremben.
 
Most is szeretettel várom az ismétlőket a szokásos 50% kedvezménnyel. Kérésre elküldöm a zenét előre is, hogy otthon már ki tudjátok elemezni. :-)
 
Kiknek szól, kiket várok?
- Akár már kezdő szinttől is jöhetsz, mert - bár gyors - sok benne az ismétlés, és nincsenek benne nehéz mozdulatok. A koreográfiában előforduló "lengetéstechnikai" dolgokat pedig gyorsan megtanuljuk. Az ismétlők jelenléte pedig majd biztonságot ad a begyakorlásnál.
- Természetesen középhaladók, haladók is eljöhetnek, akik szeretnék bővíteni az ismereteiket, változtatnának a fátyolhoz való viszonyukon, vagy instant módon frissítenék repertoárjukat egy könnyen megtanulható és rendkívül látványos koreográfiával. Ami ráadásul zenére van... (Mert bármily meglepő, nem "csak úgy" lobogtatjuk meg rángatjuk a fátylat össze-vissza, ahogy esik, úgy puffan alapon, hanem konkrétan magát a zenét táncoljuk el!) :-)))
- És a legfontosabb: ha szeretnél csoportban versenyezni, és még nincs nagy versenyrutinod, hozzánk akár még te is csatlakozhatsz! Szeretettel várunk, ha lelkes kezdő-középhaladó vagy, lelkileg is alkalmas vagy a csoportmunkára, és máris szeretnéd megcsillantani újonnan megszerzett tudásodat a Mahasti Hastáncstúdió csoportjában a következő versenyszezonban!
FONTOS! Nem baj, ha nem nálunk tanulsz, nem tanultál fátylazni, vagy eddig nem jártál nálunk! Ha te el tudod sajátítani a koreográfiát, és vállalod a rendszeres próbára járást és versenyekre készülést, akkor akár még a versenyző csoportunkban is szívesen látunk!
 
Ja, és a sok forgás miatt sem kell aggódnod, hiszen a november 22-i Szufi pörgés workshopon eddigre már rég elsajátítottad azt, hogy hogyan forogj szédülés nélkül. ;-)
 
Ezen a workshopon a létszám limitált: max. 14 fő vehet részt rajta! Jelentkezz mielőbb, amíg be nem telik a létszám!
 

Címkék: 
Dátum: 
szombat, 2014, november 29 - 10:00 - 12:30