Darbukára fel! Sztárvendég: Orhan Agabeyli

Orhan Agabeyli workshopok és magánórák (darbuka, cajon és más ütőhangszerek) Orhan Agabeyli

Helyszín: RitMosaic Stúdió, 1027 Budapest, Jurányi utca 3., B épület  

Ismét ellátogat hozzánk Orhan Agabeyli ukrán-török darbukás, dobos, zenész és oktató!

 

Délelőtt magánórákra jelentkezhettek hozzá bármilyen ütős hangszerrel (darbuka, dzsembe, cajon), és egy 2 órás gyakorlati ritmusismereti workshopot is tart, elsősorban hastáncosoknak.

 

Az Orhan által preferált téma: a hastáncos dobszóló felépítése + ritmusok, illetve bármilyen külön kérdésre, kérésre szívesen válaszol.

Már rengetegszer hangsúlyoztam mindenhol, hogy egy hastáncosnak elengedhetetlen a ritmusok ismerete, gyakorlása, esetleg darbukás alapismeretek. Ha mindezt egy dobostól tudjuk elsajátítani, aki a dobszólónk felépítéséhez is tud segítséget nyújtani, ötleteket, javaslatokat adni, az már csak hab a tortán! :-)))

 

Ráadásul Orhan dobosoknak, darbukásoknak, hastáncosokkal együttműködő zenészeknek szintén ugyanezzel a tematikával (vagy igény szerint bármi másról) tart workshopot. A dobiskolájában pl. nem csak darbukát oktat, hanem cajon-t is, illetve más ütőhangszereket is.

Lehetőség van csoportos órákra és magánórákra is. A csoportos workshop ára 2850 Ft/60 perc, a magánórák ára 7000 Ft/60 perc. 

KEDVEZMÉNY! Ha előre utalással fizetsz, akkor a csoportos workshop ára mindössze 2400 Ft/60 perc (azaz 4800 Ft/180 perc), a magánóra díja pedig csak 5800 Ft!

 

A helyszín a létszám függvényében alakul, ezért kérlek, a részvételi szándékodat jelezd mielőbb. A kezdési időpont is változhat még az igényed függvényében, azonban legkésőbb 15 óráig be kell fejeznünk a workshopot, mert Orhan aznap este még koncertet is ad Budapesten, utána pedig az esti élő dobos Transz hastáncon lesz jelen (ahová szintén eljöhetsz egy kis örömzenélésre, örömtáncolásra!)

 

Ha szeretnél részt venni a workshopon, magánórán, kérésed, óhajod, kérdésed van a téma kapcsán, keress meg meg bátran mielőbb!

 

Kedvcsinálóként Orhan weboldala: www.orhanagabeyli.com

és az iskolájának FB oldala: https://www.facebook.com/kyivdarbukaschool

 

Érdemes megnézegetni a fotókat, rengeteg nő is tanul nála. Darbukára fel! :-))))

Címkék: 
Dátum: 
csütörtök, 2015, április 30 - 12:00 - 14:00