Mahasti's Quotes

Rólunk mondták 422

Dobszóló workshopról:

"Nagyon hálás vagyok, erre volt szükségem, hogy valamit végigcsináltam, egy koreót, amiben semmit nem akarok megváltoztatni. Nem is gondoltam volna  magamról. Nagyon tetszett, itt mindig a mostban vagyok. InnocentLaughing Nem véletlen, hogy ott voltam. Köszönöm! Most próbáltam eltáncolni, uhhhhhhhh, majdnem! LaughingLaughingLaughingLaughing"

Rólunk mondták 415

A hastáncórákról:

"Profizmus, alázat, szeretet, ami itt fogad. Rengeteget tanultam Mahastitól ez alatt a bő egy év alatt, amióta ismerem őt. Kifejezetten szeretem hogy képes több irányból megközelíteni a dolgokat, így bárki megtanulhatja, átélheti az adott mozdulatot. Az az érzésed órán, hogy szinte rád szabja azt. Szabadságot is ad, hogy a lehető legmagasabb szinten éld meg mindazt amit a hastánc egy Nőnek adhat. Intenzív belső munka ez, számomra akár a meditáció: egy csodálatos út önmagamhoz. És hatalmas öröm, hogy olyan vezetőt kaptam erre az útra, mint Mahasti."

Simkó Szilvia

Category: 

Rólunk mondták 414

"Nekem Mahasti stílusa tetszik a legjobban, imádom a koreográfiáit és a zenéket, amikre táncolunk! Az órákon mindig jó a hangulat, engem nagyszerűen kikapcsol és feltölt Vele a hastánc! Köszönöm!"

Hulik Lilla

Category: 

Rólunk mondták 413

"Kedves Eszter!
Szeretném megköszönni a lehetőséget a vasárnapi versenyen.
Pörgős egy nap volt számunkra, de minden remekül és könnyedén lement.
Kiválóan mozgattad a szálakat, persze így a 13-nál már van rutin :). Nemzetközi szinten is kiemelkedőt alkottál. Sőt annyira, hogy kicsit keveselltem a magyar versenyző csapatokat.
Teljesen rendben volt a szervezés. Én is örülök, hogy a külföldi versenytársaktól csak 1 ponttal maradtunk le, így érezhetem, hogy a poroszos iskolák szintjét követjük :)))
Szóval köszönünk szépen :)
Minden jót kívánok és sok sikert a továbbiakban is neked!"

Czifra-Kutas Enikő, Miskolci Hastánc Klub Egyesület

Category: 

Rólunk mondták 406

"Kedves Eszter! Köszönjük a mai napot! Nagy boldogságban tértünk haza. Tudom, mekkora meló egy rendezvény megszervezése, ezért gratulálok neked ehhez a naphoz.  Külön boldogság volt számomra, hogy csupa külföldi versenyzővel mérethettük meg magunkat. Visszaigazolás számomra, hogy folytatni kell, mert nem rossz amit csinálunk. Köszönjük még egyszer." 

Járvásné Manyi, Orgovány Gyöngyszemei

Category: 

Rólunk mondták 405

"Kedves Mahasti! Fantasztikus, szuper jó volt ismét a mai csodálatos hastáncverseny. Sok fantasztikus nemzetiségű ember, akik mind a tánc szeretetéért jöttek újra össze. Csak úgy áramlott a pozitív energia, a  flow-élmények sokasága. Csodálatos művészeti alkotások és emlékezetes események maradtak meg ismét az életemben, amit tiszta szívből köszönök. "

Csire Marianna, testnevelő tanár, gyógytornász

Category: 

Rólunk mondták 403

"És még valami, amit szeretnék elismerően és dicsérően elmondani neked. Maradj meg kérlek ilyennek, amilyen vagy. Ha természetesen jön, ha dolgozol érte - le a kalappal! Olyan lelkes hangvételű leveleket küldesz. Azt kívánom neked ebben az új esztendőben, hogy ez a rajongásod, szereteted és a szenvedélyed maradjon örök. Legyél nagyon boldog! Ezt kívánom neked teljes szívemből. Szeretettel ölellek: Gréta"

Gréta

Category: 

Rólunk mondták 396

"Kedves Mahasti Művésznő! 
Nagyon szépen köszönjük a lelkesítő szavakat! Nem is tudom szavakba önteni mennyire boldogok vagyunk. Én, mint anya nagyon büszke vagyok a kislányom versenyeredményére!
Köszönöm szépen, hogy időt szakítottál a szakvélemény megírására. 
További szép sikereket kívánva Neked, tisztelettel: Grósz Mónika"

Grósz Mónika

Category: 

Rólunk mondták 356

ARC workshop

"Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek végre és köszönöm még egyszer a nagyszerű workshopot, nagyon nagyon jól éreztem magam, és sok hasznos infóval/technikával gazdagodtam! Remélem valamennyit sikerült a versenyprodukcióban is átadnom a tanultakból! Remélem hamarosan viszontlátjuk egymást! Puszi (dumdum):)" 

Paizer-Papp Aliz

Category: 

Rólunk mondták 339

ARC workshop
"Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek végre és köszönöm még egyszer a nagyszerű workshopot, nagyon nagyon jól éreztem magam, és sok hasznos infóval/technikával gazdagodtam! Remélem valamennyit sikerült a versenyprodukcióban is átadnom a tanultakból!
Remélem hamarosan viszontlátjuk egymást!
Puszi (dumdum):)"

Paizer-Papp Aliz

Category: 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Favorite Quotes of Mahasti csatornájára