Quotes

Rólunk mondták 452

„Mahastival mindig élmény együtt dolgozni, olyan hölgyeknek ajánlom óráit akik fejlődni vágynak és szeretik a változatos táncokat, mozgást.

Mahasti nagyon jó abban, hogy motiváljon és írányt mutasson, segít a női oldal fejlesztésében, az önelfogadásban. Azért fordultam Mahastihoz, mert pozítív hangulata mindig inspirálóan hat rám. Molett testalkatú vagyok, órái segítenek formálni a testem. Kortól függően ajánlom az óráit. Rövid idő alatt látható eredményt értünk el. Inspiráló és hatékony vele a közös munka.

 

Az évek alatt folyamatosan megújul, képzi magát. Számos hazai és nemzetközi versenyen ért el eredényeket Önállóan és tanítványaival. Több internetes portálon olvastam ról, követem saját weboldalát.

Közösségi oldalán is számos értékes gondolatott oszt meg.

 

Mahasti két legnagyobb erőssége: folyamatosan képes megújjulni, pozitív légkört teremt óráin.

Először nehéz volt elhinnem, hogy a sellő torna mozdulatai segitenek a hasízmok fejlesztésében, azonban nem csak a gyakorlatokat tanultam meg, hanem anatómiai ismereteim is bővültek a kapott szakirodalom és a szemléltető órák által. A rendszeres testmozgás nem volt az életem része korábban.

 

Molnár Mária

Category: 

Rólunk mondták 451

„Mahastival együtt dolgozni mindig jókedvvel tölt el, szórakoztató és mindamellett, hogy sikerül kikapcsolódni, még fejlődöm is.

Elsősorban azoknak ajánlom Mahastit, akik számára fontos, hogy változatos, jó hangulatú mozgásban legyen részük és szeretnék jobban megismerni a testüket és önmagukat. Eredetileg azért fordultam Mahastihoz, mert a hastánc workshopok alkalmával megismerhettem és sok hasznos tudással, részletekig menően elmagyarázva szuper koreográfiákat tanulhattam meg. Igy a sellőtornára is azért jelentkeztem, mert kiváncsi voltam, hogy a hasizmomból mit lehet kihozni, mi a szakmai véleménye és hová tudok még fejlődni, hogy elégedett legyek a hasizmommal és a testemmel is.

Megtanultam Mahastitól, hogy épül fel a hasizom, milyen gyakorlatok hasznosak a szülés előtt és után, hogyan készíthetem fel a testem. Először nehéz volt elhinnem, hogy lehet a hasizom edzés szórakoztató is annyi év kondi, aerobic edzés és eredménytelen diéták után, viszont Mahasti rámutatott arra hogy nem kell erőn felül szétszakadni egy edzés során, mert ennél sokkal fontosabb a helyes kivitelezés és az, hogy jól érezzük magunkat.

Azt tanultam még meg magamról, hogy nincs szetnyilt hasizmom, tudok nehezebb gyakorlatokat is végezni és jobban ráéreztem a testem különböző izmaira.

 

Szuper, hogy Mahasti segítségével rendszeresen be tudom iktatni a mozgást a hétköznapokba és nem esik nehezemre a mozgás. Hálás vagyok neki, hogy mindig sok hasznos tanáccsal, elmélettel is segít, hogy jobban megértsem az ok-okozati összefüggéseket, ami számomra fontos. Mindamellett támogató közegben lehetek, ahol önmagam lehetek anélkül, hogy bárki hajtana vagy elítélne.

A tánc workshopok mellett örülök, hogy megismerhettem azt, hogy a hasizom torna is lehet izgalmas, kihívásokkal teli, de mégsem megerőltető, így a jövőben is mindenképp szeretném folytatni és alkalmazni a tanultakat.

 

Kiss Bianka

Category: 

Rólunk mondták 450

Arc workshopról:

 

"Csodásan éreztem magam a worshopon; én ennyit nagyon régóta nem nevettem és olyan jó volt ennyi táncos társ és nő pozitív energiáját élvezni. Ezentúl a mozdulataimhoz még hozzáteszem magamban azokat a mondatokat, amiket tőled hallhattunk. Köszönök mindent! Szeretettel ölellek, Gréti!"

Ádám Gréta

Category: 

Rólunk mondták 449

Hastáncoktatói Mentorprogram, Jazz oriental és táncszínház, oktató: Rembeczki Eszter

„Sziasztok! Szerintem elképesztően jó volt a hétvége, nagyon inspiráló!!:) Nagyon örülök, hogy végre megismerhettem Esztit személyesen is, szeretem, és követem, amit csinál. Ez a tematika hozzám nagyon közel áll:) Hihetetlenül hasznos volt minden infó és gyakorlat is. Sok mindent ismertem már a történeti részből, van egy kis kortárs/jazz tapasztalatom is, de most helyeződött igazán minden kontextusba, került a helyére ebben a témában. És a nagy kedvencem a "boszitánc" volt! :)”

Sarnyai Rita

Category: 

Rólunk mondták 448

"Sok, szerintem remek, jól táncolható koreód ismerem. Versenyen is volt olyan koreó, ami nagyon tetszett és kiderült, hogy a te munkád, pár éve egy duó. Kata amit táncolt és amivel nyert, az a műved és a választott zenéd is magával ragadó, jól tanítható, tanulható. Remélem még sok ilyennel gazdagítod a táncos világot!" 

Virág Dóra

Category: 

Rólunk mondták 447

"És kérlek, tedd ezt is az elismeréseid, napi szuper vselekedeteid közé: hány nőnek segítesz a tanításoddal, hányan izgulják végig a tanítás után ezt a fantasztikus vizsga napot, mennyire ösztönzöd és motiválod őket, mennyit fejlesztesz rajtuk, adsz nekik - a fantasztikus gondolataidból, tudásodból, tapasztalatodból.. nézd meg, milyen remek iskolát üzemeltetsz!!
Miközben remek anya vagy, három csodálatos, talán néha nem könnyű, de a maga módján zseniális gyermekeddel!!
S milyen szuperül üzemeltek a pároddal!!"

Sütő Mária Erőmerítő - www.eromerito.hu

Category: 

Rólunk mondták 446

"Kedves Mahasti, Balázs! Nagyon köszönöm a szombatot! Igazán teljes volt a három ws-sel. A darbukka hangszerhez, a dobos és a táncos együttműködéséhez sok hasznos műhelytitkot kaptam, ami segített jobban megérteni azokat. Mindezt nagyon érthető és élvezhető formában gyakorolhattuk. Végül a transz tánc tette fel az i-re a pontot számomra. Köszönöm!"

 

Virág Dóra

Category: 

Rólunk mondták 445

"Nagyon jól éreztem magam. Mahasti rólad tudtam, hogy szuper jó hangulatú ws-eket tartasz és most sem csalódtam. Balázzsal pedig korábban még nem találkoztam személyesen, nagyon tetszett ahogy tanított: lazán és türelmesen. Szuper jó páros vagytok! Nagyon hasznos dolgokat tanultam. Sok kérdésre választ kaptam, ami még több kérdést indított el a fejemben. Nagyon várom a folytatást. "

 

Dánffy Andrea

Category: 

Rólunk mondták 442

"Mahasti - ez a név nekem, és sokaknak szinte már fogalom. Amit ő képvisel, sugároz és átad, egyedi és utánozhatatlan. A nőiség minőségi megélése, kibontakoztatása, egyszerre játékos és mégis finoman erotikus formában, sok-sok humorral fűszerezve, ami azonnal eszembe jut róla. A visszacsatolásokból tudván, ezzel nem vagyok egyedül.

Sok éve már, hogy először sétáltam be a stúdiójába, és azonnal áthatott a spontaneitás, magával ragadott a női energiák áramlása, ami azóta is úgy vélem, életem szerves részét képezi. Aki egyszer átélte, örökre magáénak érzi.

 

A rengeteg fellépés, táborok, gálák, és maga a hastánc, amit a felületes szemlélő lát, csak a felszín. A mögötte levő rengeteg energiát, felkészülést, a közösen megélt áramlásokat egy külső szem nem ismerheti. Ahogy a színpadon látott szexi és bájos hastáncosnő koreográfiája is rendkívül összetett. Egyszerre csábít, megél, átél, és természetesen közvetít, átad: magát is és magából is."

 

Orosz Orsolya

Category: 

Rólunk mondták 441

"Fogalmam sem volt, hogy erre vágyok, és kiderült, hogy mégis. Sminkelés, csillámtetkó, hastánc és sok-sok nevetés. Így telt Mahastival a szerdai napunk. Csodálatos kismama élménynap. Feltöltött és szuper érzés volt nőnek érezni magamat, elfelejteni a várandósság okozta gondokat. Hálásan köszönöm Mahastinak, aki teljes empátiával és figyelemmel fordul a nőkhöz és a kismamákhoz, így minden ilyen közös csajos nap feltöltődéshez vezet! :-)  Szívből ajánlom minden kismamának, mert szerintem mindenkinek örömet okozna egy ilyen élménynap, ami után egy maradandó videóval tér haza, melyet a később a picivel is megoszthat - örök emlék! :-)"

 

Mészáros Mária

Category: 

Oldalak

Feliratkozás RSS - Famous and not so famous quotes csatornájára