rm224

Drága Mahasti!
Ahogy írom ezen sorokat a légkör, amit a táncórádon kaptam tőled, illetve tőletek drága csoporttársaim, még most is a szívemben érzem.
Nem sok táncórádon vettem eddig részt, mert úgy hozta az élet, hogy csak most sodort hozzád a sors az élet színpadán. De szeretném megosztani a nálad megélteket, megtapasztaltakat.
A hastánc - véleményem szerint - a nőiesség kiteljesedésének, finomításának az egyik leghatékonyabb eszköze. Hastánc közben egy nő minden egyes porcikáját átmozgatja a testének. Izmainak emlékezetébe is bevésődnek a gyakorlott mozdulatok.
Szeretném köszönetem kifejezni, hogy tőled tanulhatok. Szeretném megköszönni azt a végtelen türelmet, jóindulatot; azt a mérhetetlen szívbőségedből fakadó tényleges segítőkészségedet, amit oktatás közben tanúsítasz irányomban. Köszönöm, hogy a saját ritmusom szerint, a saját lelki, testi, szellemi alkatomnak megfelelően tanítasz.
Nem csak az csodás, ahogy a mozdulatokat mutatod meg a legaprólékosabb gonddal, hanem az is , ahogy minden hastáncon belül található stílusról elmeséled az ő kis történetét, megteremtve - az adott, éppen tanult táncra vonatkoztatható - szellemi hátterét is a mozdulatoknak, a hozzátartozó saját tánctörténetének elmondásával , amelytől az (!!), olyan kerek egésszé, önmagunkkal azonosulttá válik. Mindezek mellé a kis kellékeiddel megteremted a nőiesség megélésének teljes hangulatát.
Táncstúdiódban minden megtalálható ahhoz, hogy az ember jól érezhesse magát, hogy tudja, hogy jó úton jár, ha képességei kibontakoztatásának legmegfelelőbben szeretne hastáncot tanulni. A te hastáncstúdiódban ott van az emberség, a nőiesség, a szeretet, a szakmai alázat és a profizmus, és ez mind egy időben, egy térben.
A tőled kapott "sikerfüzetet" szorgalmasan vezetgetem ám. :)))
Szép napot kívánok neked Drága Jó, Gyönyörű Mahasti, és nektek is kedves hastánc bajtárs Csoporttársaim :))).

Hartai Mónika Valentina

Category: